Pagina's

woensdag 6 april 2011

Woensdag 6 april 2011

spinnewebje met dauw op bosbodem

(Bollete - catalaans voor paddestoel) ziet er eetbaar uit, Champignon?

mimosa in volle bloei

hagedisje

vlinder maar welke?


Beetje uitgeslapen en beter uitgerust. Mussen, vinken, boomkruiper, boomklever, vlaamse gaai, ekster, hamerende specht, miauwende Kiekendief en het verdragende "poepoepoe"van de hop. Diverse vlinders en een hagedis. Vanmiddag vrienden bezoeken en morgen naar de weekmarkt.
Komende week een tekst produceren voor Wereldregio in de serie "Bouwen op Schouwen". Wat is de natuur overvloedig, wat de vraag op doet borrelen waarom wij ons toch laten dwingen in een keurslijf van schaarste en onnatuurlijk gedrag. Dit moet maar eens afgelopen zijn nu het misschien nog kan en niet te laat is. IVN?

1 opmerking:

  1. Hi Tom, wat is het daar mooi! en nu het voorjaar is, is daar de natuur ook op z'n weelderigst (huh, wat een woord!) Het vlindertje meen ik te herkennen: een zandoogje: op de voorvleugel meestal een oogvlekje en op de achtervleugel 3 tot 4.
    De gele struik zou een bezembrem kunnen zijn, maar dat zie je het best aan de bloemen. Als die vlinderbloemig (als bloem van een boontje) zijn dan zou het kunnen...fins més tard.

    BeantwoordenVerwijderen